Powered by OrdaSoft!

Kepada,

SEMUA GRADUAN POLITEKNIK SANDAKAN SABAH SESI DISEMBER 2015

Saudara/i

JEMPUTAN MENGHADIRI KONVOKESYEN KALI KE-5 POLITEKNIK SANDAKAN SABAH.

Dimaklumkan bahawa Politeknik Sandakan Sabah (PSS) akan mengadakan Konvokesyen Kali Ke-5 seperti butiran berikut:

Tarikh    :   16 September 2016 (Raptai Penuh)

17 September 2016 (Majlis Konvokesyen)

Masa    :    8.00 pagi

Tempat   :   Dewan Serbaguna , Fakulti Pertanian Lestari, Universiti Malaysia Sabah (Kampus Sandakan)

2.            Sehubungan dengan itu, PSS dengan bangganya menjemput saudara/i bagi menghadiri Majlis Konvokesyen tersebut. Bersama dengan surat ini dilampirkan Panduan Konvokesyen Edisi Ke-5 dan dua (2) jenis borang untuk diambil tindakan. Sila faks atau emel borang berikut kepada Urusetia Pendaftaran Graduan. No faks ialah 089-228325 dan emel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. atau kepada Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

1. Borang Pengesahan Kehadiran
  2. Borang Peminjaman Jubah

Politeknik Sandakan Sabah amat mengalu-alukan kehadiran semua graduan ke majlis tersebut. Sekian, terima kasih.

Sila Muat Turun Dokumen Berikut:-

1.Surat Jemputan Konvokesyen ke-5 PSS